Het team

sportpodotherapeut

Annette Bentink • (sport)podotherapeut
KP nummer 79907049796
“Door mijn jonge gezin, mijn sportieve heden en verleden, mijn drukke baan en mijn drang om in beweging te blijven, weet ik hoe enorm frustrerend het is als je niet vooruit kunt. Dit kan komen door een blessure, een ingegroeide nagel of doordat alles nu eenmaal minder wordt in uw lichaam. Het maakt je wereldje een stuk kleiner bij problemen. Door deze ongemakken vind ik het fijn om u als patiënt zoveel mogelijk aan de gang te houden met de mogelijkheden van het beroep van (sport) podotherapie. Om mijn kennis en kunde zo goed mogelijk up to date te houden blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen deze branche.

In 2011 heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken door één van de eerste sportpodotherapeuten van Nederland te worden. Want wie zit er nu te wachten op een heel trainingstraject voor een belangrijke sportwedstrijd, die je vanaf de zijlijn kunt bekijken? Ik niet! Mijn sportieve ervaringen in korfbal, tennis en hardlopen van een halve marathon zijn in mijn werk van toegevoegde waarde en maken dat ik weet waar ik over praat. Want in beweging blijven zonder klachten, willen we toch allemaal?”

esther toonenEsther Toonen • Podotherapeut
KP nummer 49901002096
“In 1999 ben ik afgestudeerd als podotherapeut en direct in deze praktijk enthousiast aan de slag gegaan. Na verschillende functies binnen de praktijk te hebben mogen uitvoeren, ligt mijn hart het meest bij de patiëntenzorg. Samen met de patiënt op zoek gaan naar een oplossing om zoveel mogelijk zonder klachten in beweging te blijven en daarbij gebruik maken van mijn ervaring en nieuwe inzichten. Ik hoop dit mooie beroep als podotherapeut nog heel lang met veel passie uit te blijven voeren!”
nelke lathouwersNelke Lathouwers • Podotherapeut
KP nummer 59911464396
“De eerste reactie van mensen als ik vertel dat ik podotherapeut ben is vaak; dat is toch met voeten? Bah! Hierop antwoord ik dan dat het niet alleen om de voeten gaat en dat er veel meer bij komt kijken. Klachten aan enkels, knieën, heupen en rug, maar ook van bepaalde spieren bijvoorbeeld. Ik wil graag mensen helpen en zorgen dat zij weer klachtenvrij kunnen lopen, rennen, werken en sporten.

Ik heb mezelf gespecialiseerd op het gebied van kinderen.  Geen enkel kind is hetzelfde en een kinderlichaam is nog volop in ontwikkeling. Een kind met pijn in de voeten, knieën, heupen of rug wordt vaak beperkt in zijn dagelijks leven. Bovendien kan een stands- of houdingsafwijking op latere leeftijd problemen veroorzaken. Het is voor mij dan ook een uitdaging om kinderen gericht en snel te helpen, zodat ze pijnvrij en zorgeloos kunnen spelen.”

Rianne Ranke • Podotherapeut
KP nummer 59913247996
Ceyda Köken • Podotherapeut
KP nummer 59104246196
jenneke lobrechtJenneke Lobregt • Praktijkondersteuner

Al enkele jaren ben ik binnen de praktijk werkzaam als praktijkondersteuner. Het is een leuke variërende functie van administratief en financiële taken maar ook van het bijhouden van de ontwikkelingen binnen de diabetes zorg. Hierin liggen een hoop uitdagingen sinds de veranderingen omtrent de diabetes zorg, waarbij ik probeer het voor de patiënt zo goed mogelijk te regelen. Kortom ik verveel me niet!

Sandra van Utrecht • Praktijkondersteuner
Afspraak maken?
Vragenlijst downloaden

Nieuws

Privacyverklaring

Met deze privacyverklaring willen wij u als patiënt informeren over de wijze waarop wij als […]

Custom made slippers: steunzool en slipper in één

Wist u dat 60% van de tijd in omstandigheden wordt verkeert die vragen om ander […]

Veranderingen Diabetische voetzorg

Op het gebied van de diabetische voetzorg gaan er het komende jaar een aantal dingen […]

Kinderpodotherapie

Podotherapie Toonen en Bentink gaat zich extra richten op kinderen. In de praktijk blijkt dat veel […]

Advies

Algemene verzorgingstips

Adviezen voor diabetespatiënten

Kopen van schoenen

Gebruik en onderhoud van uw zolen