Het team

sportpodotherapeut

Annette Bentink • (sport)podotherapeut
KP nummer 79907049796
“Door mijn jonge gezin, mijn sportieve heden en verleden, mijn drukke baan en mijn drang om in beweging te blijven, weet ik hoe enorm frustrerend het is als je niet vooruit kunt. Dit kan komen door een blessure, een ingegroeide nagel of doordat alles nu eenmaal minder wordt in uw lichaam. Het maakt je wereldje een stuk kleiner bij problemen. Door deze ongemakken vind ik het fijn om u als patiënt zoveel mogelijk aan de gang te houden met de mogelijkheden van het beroep van (sport) podotherapie. Om mijn kennis en kunde zo goed mogelijk up to date te houden blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen deze branche.

In 2011 heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken door één van de eerste sportpodotherapeuten van Nederland te worden. Want wie zit er nu te wachten op een heel trainingstraject voor een belangrijke sportwedstrijd, die je vanaf de zijlijn kunt bekijken? Ik niet! Mijn sportieve ervaringen in korfbal, tennis en hardlopen van een halve marathon zijn in mijn werk van toegevoegde waarde en maken dat ik weet waar ik over praat. Want in beweging blijven zonder klachten, willen we toch allemaal?”

esther toonenEsther Toonen • Podotherapeut
KP nummer 49901002096
“In 1999 ben ik afgestudeerd als podotherapeut en direct in deze praktijk enthousiast aan de slag gegaan. Na verschillende functies binnen de praktijk te hebben mogen uitvoeren, ligt mijn hart het meest bij de patiëntenzorg. Samen met de patiënt op zoek gaan naar een oplossing om zoveel mogelijk zonder klachten in beweging te blijven en daarbij gebruik maken van mijn ervaring en nieuwe inzichten. Ik hoop dit mooie beroep als podotherapeut nog heel lang met veel passie uit te blijven voeren!”
melissa schriksMellissa Schriks • Podotherapeut
KP nummer 9908161796
“Ik moet er een stukje voor rijden, maar dat doe ik met veel plezier. Ik vind de manier waarop we hier werken namelijk erg prettig. Er is tijd voor de patiënt, zodat een gedegen onderzoek en behandeling uit gevoerd kan worden voor klachten aan bijv. voet, enkel, knie, heup en onderrug. Ook zie ik veel ingegroeide teennagels en diabetes- en reumapatiënten. Dit houdt het erg afwisselend.
De professionele manier van werken en de samenwerking multidisciplinair vind ik prettig. Er is voldoende mogelijk om jezelf te ontwikkelen. Het opleiden van de nieuwe generatie podotherapeuten vind ik leuk om te doen. U kunt daarom een stagiaire bij mij aantreffen. Kortom we zijn dus met zijn alle volop IN BEWEGING.”
nelke lathouwersNelke Lathouwers • Podotherapeut
KP nummer 59911464396
“De eerste reactie van mensen als ik vertel dat ik podotherapeut ben is vaak; dat is toch met voeten? Bah! Hierop antwoord ik dan dat het niet alleen om de voeten gaat en dat er veel meer bij komt kijken. Klachten aan enkels, knieën, heupen en rug, maar ook van bepaalde spieren bijvoorbeeld. Ik wil graag mensen helpen en zorgen dat zij weer klachtenvrij kunnen lopen, rennen, werken en sporten.

Ik heb mezelf gespecialiseerd op het gebied van kinderen.  Geen enkel kind is hetzelfde en een kinderlichaam is nog volop in ontwikkeling. Een kind met pijn in de voeten, knieën, heupen of rug wordt vaak beperkt in zijn dagelijks leven. Bovendien kan een stands- of houdingsafwijking op latere leeftijd problemen veroorzaken. Het is voor mij dan ook een uitdaging om kinderen gericht en snel te helpen, zodat ze pijnvrij en zorgeloos kunnen spelen.”

yara moonenYara Moonen • Podotherapeut
KP nummer 59912300496
“Wat ik zo leuk vind aan mijn beroep als podotherapeut, is het streven om mensen klachtenvrij te krijgen. Buiten het contact met patiënten heeft het vak ook een erg praktische kant. De uitdaging daarbij vind ik om bij iedereen een therapie te vinden, die bij hem of haar past. Vorig voorjaar ben ik gestart met het opzetten van het slipper project. Hierbij meet ik een custom made slipper aan met uw inlegzool erin verwerkt. Dit is ideaal voor in de zomer of voor schoenen in huis. Wat ik prettig vind aan het werken bij Podotherapie in Beweging, is dat je de tijd krijgt voor iedere patiënt.

Naast het verhelpen van lichamelijke klachten is mijn andere passie het beoefenen van sport. Daarvan in het bijzonder de tennissport. Buiten het volgen van trainingen en het spelen van wedstrijden, geef ik zelf ook tennislessen. De combinatie van deze twee beroepen houd mijn week erg gevarieerd.”

jenneke lobrechtJenneke Lobregt • Praktijkondersteuner

Al enkele jaren ben ik binnen de praktijk werkzaam als praktijkondersteuner. Het is een leuke variërende functie van administratief en financiële taken maar ook van het bijhouden van de ontwikkelingen binnen de diabetes zorg. Hierin liggen een hoop uitdagingen sinds de veranderingen omtrent de diabetes zorg, waarbij ik probeer het voor de patiënt zo goed mogelijk te regelen. Kortom ik verveel me niet!

Afspraak maken?
Vragenlijst downloaden

Nieuws

Privacyverklaring

Met deze privacyverklaring willen wij u als patiënt informeren over de wijze waarop wij als […]

Custom made slippers: steunzool en slipper in één

Wist u dat 60% van de tijd in omstandigheden wordt verkeert die vragen om ander […]

Verhuizing praktijk Geldermalsen naar ‘de Pluk’

21 Juli 2015 was het eindelijk zover en is Podotherapie Toonen & Bentink toegetreden tot […]

Veranderingen Diabetische voetzorg

Op het gebied van de diabetische voetzorg gaan er het komende jaar een aantal dingen […]

Advies

Algemene verzorgingstips

Adviezen voor diabetespatiënten

Kopen van schoenen

Gebruik en onderhoud van uw zolen