Het Team

Annette Bentink • (Sport)Podotherapeut
KP nummer 79907049796

“Door mijn jonge gezin, mijn sportieve heden en verleden, mijn drukke baan en mijn drang om in beweging te blijven, weet ik hoe enorm frustrerend het is als je niet vooruit kunt. Dit kan komen door een blessure, een ingegroeide nagel of doordat alles nu eenmaal minder wordt in uw lichaam. Het maakt je wereldje een stuk kleiner bij problemen. Door deze ongemakken vind ik het fijn om u als cliënt zoveel mogelijk aan de gang te houden met de mogelijkheden van het beroep van (sport) podotherapie. Om mijn kennis en kunde zo goed mogelijk up to date te houden blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen deze branche.

In 2011 heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken door één van de eerste sportpodotherapeuten van Nederland te worden. Want wie zit er nu te wachten op een heel trainingstraject voor een belangrijke sportwedstrijd, die je vanaf de zijlijn kunt bekijken? Ik niet! Mijn sportieve ervaringen in korfbal, tennis en hardlopen van een halve marathon zijn in mijn werk van toegevoegde waarde en maken dat ik weet waar ik over praat. Want in beweging blijven zonder klachten, willen we toch allemaal?”

Esther Toonen • Podotherapeut
KP nummer 49901002096

“In 1999 ben ik afgestudeerd als podotherapeut en direct in deze praktijk enthousiast aan de slag gegaan. Na verschillende functies binnen de praktijk te hebben mogen uitvoeren, ligt mijn hart het meest bij de cliëntenzorg. Samen met de cliënt op zoek gaan naar een oplossing om zoveel mogelijk zonder klachten in beweging te blijven en daarbij gebruik maken van mijn ervaring en nieuwe inzichten. Ik hoop dit mooie beroep als podotherapeut nog heel lang met veel passie uit te blijven voeren!”

Nelke Lathouwers (Kinder)Podotherapeut
KP nummer 59911464396

“De eerste reactie van mensen als ik vertel dat ik podotherapeut ben is vaak; dat is toch met voeten? Bah! Hierop antwoord ik dan dat het niet alleen om de voeten gaat en dat er veel meer bij komt kijken. Klachten aan enkels, knieën, heupen en rug, maar ook van bepaalde spieren bijvoorbeeld. Ik wil graag mensen helpen en zorgen dat zij weer klachtenvrij kunnen lopen, rennen, werken en sporten.

Ik heb mezelf gespecialiseerd op het gebied van kinderen.  Geen enkel kind is hetzelfde en een kinderlichaam is nog volop in ontwikkeling. Een kind met pijn in de voeten, knieën, heupen of rug wordt vaak beperkt in zijn dagelijks leven. Bovendien kan een stands- of houdingsafwijking op latere leeftijd problemen veroorzaken. Het is voor mij dan ook een uitdaging om kinderen gericht en snel te helpen, zodat ze pijnvrij en zorgeloos kunnen spelen.”

Marike van den Berk Podotherapeut

Maarten van der Ven Stagiair

Sandra van Utrecht Praktijkassistente

Els Boerboom Praktijkondersteuner

Afspraak maken
FITS Footwear
Vacatures

Declaraties voor pedicures

Pedicures die samenwerken met Podotherapie in Beweging buiten de keten, kunnen hier inloggen voor de verwerking van cliëntenzorg.