Het Team

Annette Bentink • (Sport)Podotherapeut
KP nummer 79907049796

In mijn ambities als mens en als (sport) podotherapeut weet ik hoe belangrijk het is om in beweging te blijven. Persoonlijk, zoek ik deze uitdagingen als moeder van een jong gezin, als sporter en als vrouw maar ook zakelijk om in balans te blijven.

Hoe vervelend is het dan als je belemmerd wordt in je doen en laten door klachten overdag óf met sporten? In de drukte van alledag wil je vooruit kunnen en daar wil ik je bij helpen!

Als sportpodotherapeut blijf ik in ontwikkeling en kan ik je helpen om niet aan de zijlijn te staan maar juist deel te nemen in je eigen ambities!

Mijn sportieve ervaringen zijn heel divers; van 25 jaar korfbal, naar tennis, hardlopen (1/2 marathons), ¼ traitlon en Africa Classic mtb tocht 2022 Tanzania zijn van toegevoegde waarde en maken dat ik weet waar ik over praat! Want zeg toch? In beweging zonder klachten, dát willen we toch allemaal?

Esther Toonen • Podotherapeut
KP nummer 49901002096

“In 1999 ben ik afgestudeerd als podotherapeut en direct in deze praktijk enthousiast aan de slag gegaan. Na verschillende functies binnen de praktijk te hebben mogen uitvoeren, ligt mijn hart het meest bij de cliëntenzorg. Samen met de cliënt op zoek gaan naar een oplossing om zoveel mogelijk zonder klachten in beweging te blijven en daarbij gebruik maken van mijn ervaring en nieuwe inzichten. Ik hoop dit mooie beroep als podotherapeut nog heel lang met veel passie uit te blijven voeren!”

Nelke Lathouwers (Kinder)Podotherapeut
KP nummer 59911464396

“De eerste reactie van mensen als ik vertel dat ik podotherapeut ben is vaak; dat is toch met voeten? Bah! Hierop antwoord ik dan dat het niet alleen om de voeten gaat en dat er veel meer bij komt kijken. Klachten aan enkels, knieën, heupen en rug, maar ook van bepaalde spieren bijvoorbeeld. Ik wil graag mensen helpen en zorgen dat zij weer klachtenvrij kunnen lopen, rennen, werken en sporten.

Ik heb mezelf gespecialiseerd op het gebied van kinderen.  Geen enkel kind is hetzelfde en een kinderlichaam is nog volop in ontwikkeling. Een kind met pijn in de voeten, knieën, heupen of rug wordt vaak beperkt in zijn dagelijks leven. Bovendien kan een stands- of houdingsafwijking op latere leeftijd problemen veroorzaken. Het is voor mij dan ook een uitdaging om kinderen gericht en snel te helpen, zodat ze pijnvrij en zorgeloos kunnen spelen.”

Marike van den Berk Podotherapeut

Maarten van der Ven Stagiair

Sandra van Utrecht Praktijkassistente

Els Boerboom Praktijkondersteuner

Afspraak maken
FITS Footwear
Vacatures

Declaraties voor pedicures

Pedicures die samenwerken met Podotherapie in Beweging buiten de keten, kunnen hier inloggen voor de verwerking van cliëntenzorg.