Het Team

Annette Bentink • (sport)podotherapeut
KP nummer 79907049796

“Door mijn jonge gezin, mijn sportieve heden en verleden, mijn drukke baan en mijn drang om in beweging te blijven, weet ik hoe enorm frustrerend het is als je niet vooruit kunt. Dit kan komen door een blessure, een ingegroeide nagel of doordat alles nu eenmaal minder wordt in uw lichaam. Het maakt je wereldje een stuk kleiner bij problemen. Door deze ongemakken vind ik het fijn om u als cliënt zoveel mogelijk aan de gang te houden met de mogelijkheden van het beroep van (sport) podotherapie. Om mijn kennis en kunde zo goed mogelijk up to date te houden blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen deze branche.

In 2011 heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken door één van de eerste sportpodotherapeuten van Nederland te worden. Want wie zit er nu te wachten op een heel trainingstraject voor een belangrijke sportwedstrijd, die je vanaf de zijlijn kunt bekijken? Ik niet! Mijn sportieve ervaringen in korfbal, tennis en hardlopen van een halve marathon zijn in mijn werk van toegevoegde waarde en maken dat ik weet waar ik over praat. Want in beweging blijven zonder klachten, willen we toch allemaal?”

Esther Toonen • Podotherapeut
KP nummer 49901002096

“In 1999 ben ik afgestudeerd als podotherapeut en direct in deze praktijk enthousiast aan de slag gegaan. Na verschillende functies binnen de praktijk te hebben mogen uitvoeren, ligt mijn hart het meest bij de cliëntenzorg. Samen met de cliënt op zoek gaan naar een oplossing om zoveel mogelijk zonder klachten in beweging te blijven en daarbij gebruik maken van mijn ervaring en nieuwe inzichten. Ik hoop dit mooie beroep als podotherapeut nog heel lang met veel passie uit te blijven voeren!”

Nelke Lathouwers Podotherapeut
KP nummer 59911464396

“De eerste reactie van mensen als ik vertel dat ik podotherapeut ben is vaak; dat is toch met voeten? Bah! Hierop antwoord ik dan dat het niet alleen om de voeten gaat en dat er veel meer bij komt kijken. Klachten aan enkels, knieën, heupen en rug, maar ook van bepaalde spieren bijvoorbeeld. Ik wil graag mensen helpen en zorgen dat zij weer klachtenvrij kunnen lopen, rennen, werken en sporten.

Ik heb mezelf gespecialiseerd op het gebied van kinderen.  Geen enkel kind is hetzelfde en een kinderlichaam is nog volop in ontwikkeling. Een kind met pijn in de voeten, knieën, heupen of rug wordt vaak beperkt in zijn dagelijks leven. Bovendien kan een stands- of houdingsafwijking op latere leeftijd problemen veroorzaken. Het is voor mij dan ook een uitdaging om kinderen gericht en snel te helpen, zodat ze pijnvrij en zorgeloos kunnen spelen.”

Rianne Ranke  Podotherapeut
KP nummer 59913247996

Voldoende de tijd hebben voor een cliënt vind ik belangrijk. Ik ben geïnteresseerd in de cliënt als “persoon” en niet alleen als “klacht”. Ik ben er dan ook van overtuigd dat een behandeling de grootste kans van slagen heeft wanneer er sprake is van een wederzijdse vertrouwensband en het actief betrekken van de cliënt in het behandeltraject. Bij Podotherapie in Beweging worden de afspraken zo gepland dat de cliënt de aandacht krijgt die hij/zij verdient. Dit vind ik een erg prettige manier van werken. Mijn passie ligt voornamelijk bij het behandelen van chronisch zieken en ouderen. De juiste balans vinden tussen hun beperkingen en het streven naar een zo’n groot mogelijke mobiliteit om zo hun kwaliteit van leven te optimaliseren, zie ik als een uitdaging. Daarnaast hebben we bij Podotherapie in Beweging een goede samenwerking met andere (para)medische disciplines wat het werk veelzijdig en kwalitatief hoog houdt.

Kelly Verhoeven Podotherapeut
KP nummer 59102969796

Jenneke Lobregt Praktijkondersteuner

Al enkele jaren ben ik binnen de praktijk werkzaam als praktijkondersteuner. Het is een leuke variërende functie van administratief en financiële taken maar ook van het bijhouden van de ontwikkelingen binnen de diabeteszorg. Hierin liggen een hoop uitdagingen sinds de veranderingen omtrent de diabeteszorg, waarbij ik probeer het voor de cliënt zo goed mogelijk te regelen. Kortom ik verveel me niet!

Sandra van Utrecht Praktijkassistente

Afspraak maken?
Vragenlijst downloaden
Costum Made Footwear
Bekijk hier hoe u zelf zolen in uw schoen kunt doen

Declaraties voor pedicures

Pedicures die samenwerken met Podotherapie in Beweging buiten de keten, kunnen hier inloggen voor de verwerking van cliëntenzorg.