Het Team

Annette Bentink • (Sport)Podotherapeut
KP nummer 79907049796

In mijn ambities als mens en als (sport) podotherapeut weet ik hoe belangrijk het is om in beweging te blijven. Persoonlijk, zoek ik deze uitdagingen als moeder van een jong gezin, als sporter en als vrouw maar ook zakelijk om in balans te blijven.

Hoe vervelend is het dan als je belemmerd wordt in je doen en laten door klachten overdag óf met sporten? In de drukte van alledag wil je vooruit kunnen en daar wil ik je bij helpen!

Als sportpodotherapeut blijf ik in ontwikkeling en kan ik je helpen om niet aan de zijlijn te staan maar juist deel te nemen in je eigen ambities!

Mijn sportieve ervaringen zijn heel divers; van 25 jaar korfbal, naar tennis, hardlopen (1/2 marathons), ¼ traitlon en Africa Classic mtb tocht 2022 Tanzania zijn van toegevoegde waarde en maken dat ik weet waar ik over praat! Want zeg toch? In beweging zonder klachten, dát willen we toch allemaal?

Esther Toonen • Podotherapeut
KP nummer 49901002096

“In 1999 ben ik afgestudeerd als podotherapeut en direct in deze praktijk enthousiast aan de slag gegaan. Na verschillende functies binnen de praktijk te hebben mogen uitvoeren, ligt mijn hart het meest bij de cliëntenzorg. Samen met de cliënt op zoek gaan naar een oplossing om zoveel mogelijk zonder klachten in beweging te blijven en daarbij gebruik maken van mijn ervaring en nieuwe inzichten. Ik hoop dit mooie beroep als podotherapeut nog heel lang met veel passie uit te blijven voeren!”

Marike van den Berk Podotherapeut

Maarten van der Ven Podotherapeut i.o.

Sandra van Utrecht Praktijkassistente

Els Boerboom Praktijkondersteuner

Afspraak maken
Inlog pedicures
WhatsApp