Afspraak maken

U heeft geen verwijskaart meer van uw huisarts of specialist nodig om naar de podotherapeut te gaan. Het blijft echter wel onze voorkeur om via een verwijzing te werken.
Vooral bij diabetescliënten blijft de verwijskaart van uw huisarts of specialist een vereiste vanwege het belang van de medische achtergrond.

Directe Toegankelijkheid Podotherapie
Als u besluit rechtstreeks naar de podotherapeut te gaan, zonder doorverwijzing van een huisarts of specialist, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Tijdens deze screening wordt vastgesteld of u bij de podotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan zal de podotherapeut u daar over informeren en advies geven om b.v. eerst naar de huisarts te gaan.

Ten behoeve van deze screening verzoeken wij u om onderstaande vragenlijst te downloaden en te printen, zodat u de vragen alvast kunt voorbereiden. Bij uw bezoek zal de podotherapeut deze lijst verder samen met u invullen.

Vragenlijst downloaden

Voor het maken van een afspraak kunt u iedere werkdag bellen tussen 8:30 – 12:30 uur.
Locatie Zaltbommel: 0418-516646
Locatie Geldermalsen: 0345-581507
Locatie Rosmalen: 0418-516646

Ook kunt u via onderstaand formulier uw naam en telefoonnummer achterlaten. Wij bellen u dan terug voor het maken van een afspraak. Via dit formulier kunt u geen afspraken afzeggen of andere boodschappen achterlaten.

Contactformulier

DhrMvr

Uw voorletters (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Ik ben dagelijks bereikbaar op telefoonnummer (verplicht)

Ik wil graag een afspraak makenIk wil graag telefonisch advies

Afspraak maken?
Vragenlijst downloaden
Costum Made Footwear
Bekijk hier hoe u zelf zolen in uw schoen kunt doen

Declaraties voor pedicures

Pedicures die samenwerken met Podotherapie in Beweging buiten de keten, kunnen hier inloggen voor de verwerking van cliëntenzorg.