Verzekering

Vergoedingen
Aan het eerste bezoek met daarin onder andere het onderzoek voor de diagnose zijn kosten verbonden. Na het onderzoek zal de podotherapeut het behandelplan en de kosten hiervan met u bespreken. U beslist daarna zelf of u van de therapiemogelijkheden gebruik wilt maken. Ter bevestiging van de therapie zal de podotherapeut u om uw handtekening vragen en de betalingswijze met u doorspreken.

U kunt uw rekening bij ons contant betalen of met de pin. Vervolgens stuurt u uw rekening naar uw verzekeringsmaatschappij.

Aanvullende verzekeringen
Podotherapie wordt ruimschoots vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzing van uw (huis)arts meer nodig is. Sommige verzekeraars hebben een totaalbedrag voor voetzorg opgenomen, waaruit ook andere voetzorgverleners zoals de pedicure vergoed worden. Dit kan wel eens nadelig zijn voor de hoogte van de individuele vergoedingen wanneer u bij meerdere voetzorgverleners onder behandeling bent. Let hierop om verrassingen te voorkomen.

Klik hier
voor een overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar voor podotherapie.

Diabetische voetzorg
Op het gebied van de diabetische voetzorg is er de afgelopen jaren een aantal dingen veranderd. Wij vinden het belangrijk om u hier op de juiste wijze over te informeren, het gaat hierbij om een nieuwe werkwijze en de kosten die verbonden zijn aan de voetzorg.

Klik hier voor uitgebreide informatie over de veranderingen.

Afspraak maken?
Vragenlijst downloaden
Costum Made Footwear
Bekijk hier hoe u zelf zolen in uw schoen kunt doen

Declaraties voor pedicures

Pedicures die samenwerken met Podotherapie in Beweging buiten de keten, kunnen hier inloggen voor de verwerking van cliëntenzorg.