Onderzoek

Wanneer u voor de eerste keer in onze praktijk komt zal de podotherapeut allereerst een uitgebreid onderzoek uitvoeren. Dit onderzoek duurt ongeveer 45-60 minuten. De podotherapeut zal bijvoorbeeld kijken naar de stand van uw voeten en naar de botten en structuren in uw voet.

Ook zal uw podotherapeut voor een goed totaalbeeld een functieonderzoek uitvoeren waarbij ook de knie, heup en/of rug bekeken worden.
Houdt u er rekening mee dat u tijdens het onderzoek gevraagd kan worden om uw broek (en/of bovenkleding) uit te doen. Voor sporters is het prettig om een kort sportbroekje mee te nemen, zodat uw sportanalyse ook in openbare ruimtes uitgevoerd kan worden.

Tijdens het onderzoek kan gebruik worden gemaakt van moderne meetapparatuur waaronder de RS Scan. Dit is een computergestuurd drukmeetsysteem dat via sensoren informatie geeft over de drukverdeling onder uw voeten. Verder wordt gebruik gemaakt van een cadcam systeem wat een 3d foto van de voet maakt zodat zolen in de computer ontworpen kunnen worden. Dit zorgt voor een goede nauwkeurigheid voor de pasvorm.

Na afloop worden het behandelplan en de exacte kosten met u besproken. Natuurlijk beslist u vervolgens zelf of u met de therapie wilt starten.

Afspraak maken
FITS Footwear
Vacatures

Declaraties voor pedicures

Pedicures die samenwerken met Podotherapie in Beweging buiten de keten, kunnen hier inloggen voor de verwerking van cliëntenzorg.